Dezvoltările tehnologice ne-au ușurat tot mai mult viața în ultimii ani și ne-au ajutat să fim mai conectați, să ne distrăm mai bine și să facem numeroase lucruri mult mai ușor.

Iată 5 schimbări majore din ultimii 20 de ani:

1. Putem face cumpărături online – Una dintre cele mai importante schimbări din ultimii 20 de ani este aceea că astăzi este mult mai ușor să cumperi diverse produse online. Dacă în urma cu 20 de ani părea ceva greu de imaginat, astăzi poți da o comandă la restaurant sau supermarket și să primești obiectele livrate acasă în doar câteva zeci de minute. Iar varietatea de obiecte ce pot fi comandate este uriașă. Practic, poți comanda inclusiv mașini online. În plus, un alt mare avantaj este acela că putem cumpăra produse online din diverse colțuri ale lumii, inclusiv din China, deoarece tot mai multe magazine livrează și în România. Iar cumpărăturile online reprezintă un mare avantaj și pentru comercianți, deoarece aceștia și-au îmbunătățit vânzările și s-au creat noi locuri de muncă.

2. Ne putem distra oriunde am fi – În ultimii ani, distracția este mult mai accesibilă indiferent de locul în care am fi. Dacă ești pasionat de jocuri pe noroc și doreai să te distrezi, pe vremuri trebuia să mergi într-un cazinou pentru a face acest lucru. Acum, în schimb, totul este mult mai ușor, deoarece pe NetBet jocuri online găsești numeroase producții de la furnizori de top: sunt peste 2.000 disponibile, cu tematică diversă. În plus, un mare avantaj este și acela că te poți distra de oriunde ai fi. Iar dacă ești fanul pariurilor sportive, situația este identică. Pe sport.netbet.ro sunt disponibile o mulțime de opțiuni de pariere atât pe evenimentele importante, cât și pe meciuri mai puțin cunoscute. Iar un alt mare avantaj este acela că online poți urmări inclusiv multe partide prin live streaming.

3. Banii cash sunt tot mai puțin prezenți, acum plătim cu cardul – În prezent, banii sunt tot mai puțin prezenți în viețile noastre. Mai ales în ultimele luni, numărul tranzacțiilor cu cardul făcute în țara noastră a ajuns la un număr record. Ce-i drept, România este mult sub media europeană, dar facem pași destul de mari. La nivel continental, sunt multe locuri în care nu se mai acceptă plata cu bani cash, astfel că tranzacțiile făcute cu cardul sunt tot mai prezente. De asemenea, prin intermediul cardurilor  se pot face inclusiv tranzacții prin Internet Banking, precum plata facturilor sau tranzacții bancare.

4. Ne uităm la filme online – Platformele de streaming au devenit tot mai populare și câștigă abonați pe zi ce trece. Deja zilele în care așteptam o zi anume pentru a vedea un film anume sunt istorie. În 2020, pe platformele de streaming avem baze de date cu mii de filme și seriale. Găsești ceva pe placul tău indiferent dacă îți plac filmele cu vampiri sau cele istorice. În plus, dacă pe vremuri la televizor puteam vedea doar filme lansate de câțiva ani, acum ele ajung pe platformele de streaming mult mai rapid. În plus, unele producții sunt create special pentru platformele de streaming și din ce în ce mai mulți actor de top precum Roberto De Niro, Al Pacino și Joe Pesci au ales să joace într-o astfel de producție, precum The Irishman, iar acesta este doar un singur exemplu.

5. Suntem mai conectați ca oricând – Dezvoltarea Internetului și accesibilitatea sa ridicată ne-au ajutat să fim mai conectați ca oricând. Aplicațiile de mesagerie fac deja parte din viața noastră, la fel și cele prin intermediul cărora putem avea videocall-uri. În acest fel, oameni din toate colțurile lumii pot discuta în orice moment și fără niciun cost suplimentar. Astfel, vremurile când era foarte scump să suni pe cineva aflat într-o altă țară sunt istorie și conectivitatea este unul dintre atuurile principale a vremurilor pe care le trăim.