Adrian Mironescu (Idegrafo), Andrei Botez (Inpublic) si Paul Lozba (Pherra) au facut numele Iasului cunoscut la “Identity: Best of the Best/World Brand Design Contest” editia 2010. Tinerii nu sint la prima incercare de a cistiga recunoasterea internationala a muncii lor.

Adrian Mironescu este consultant si designer de identitate de brand fiind nominalizat la sase categorii, in timp ce colegii de breasla s-au remarcat la cite doua categorii. Este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai talentati specialisti de brand din Iasi. Printre clientii sai si brandurile la care a lucrat se numara CCT Consultants, ApaVital, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Arhipelago, Metromind, Saviso, Premian, Origyn – fertility center.

“Ma bucur ca design-ul din Romania si in particular din Iasi este din ce in ce mai recunoscut la concursuri globale foarte importante ce apreciaza solutiile, nu doar esteticul. Design-ul rezolva probleme de business, iar Romania are o nevoie majora de solutii potrivite. Sper ca si «Identity: Best of the Best» sa aduca mari satisfactii asa cum s-a intimplat cu «Rebrand100 Global Awards 2010», unde rebrandingul ApaVital (fosta RAJAC) a primit premiul «Merit»”, ne-a declarat Adrian Mironescu.

Romania va fi reprezentata la concursul international de cinci nominalizati. Premiile vor fi acordate in data de 8 aprilie, iar din juriul care a realizat nominalizarile a facut parte si ieseanul Marius Ursache de la “Grapefruit”.