In aceasta lume a digitalizarii, la fel ca orice altceva, obiceiurile noastre de joc s-au schimbat, de asemenea, de la jocuri fizice la jocuri digitale. Copiii prefera sa se joace pe dispozitive decat afara. Dar este o sarcina dificila sa gasesti un joc care sa se potriveasca cu interesul tau. Astazi, am selectat cele mai bune jocuri cu masini distractive pentru copii si, dupa cercetari ample, am gasit urmatoarele jocuri pentru mobil, PC si consola de jocuri.

Cele mai bune jocuri distractive cu masini pentru computer

Exista multe jocuri cu masini distractive care sunt special concepute pentru computer. Dar este greu sa gasesti jocuri care sa fie potrivite pentru copii, jocuri care sa nu afecteze sanatatea mintala a copiilor si care sa nu contina nimic nepotrivit sau nepotrivit. Am ales doar acele jocuri cu masini care sunt potrivite si distractive pentru copii. Intreaga lista o gasesti pe site-ul Kidszone.

  • Need for Speed: Underground 2

Aceasta este continuarea lui Need for Speed ​​​​Underground, cel mai bine vandut joc de curse din 2003. Jocul, cu explorarea lumii deschise, ofera o experienta incitanta si excelenta. Incorporeaza multe caracteristici, cum ar fi personalizarea, moduri de curse multiple si explorarea unui oras mare numit „Bay view”. Este cel mai distractiv joc de masini pentru copii cu care se pot bucura de povestea incitanta. Acest joc permite atat curse solo, cat si curse multiplayer. Exista multe moduri din care sa alegeti, inclusiv, dar fara a se limita la Circuit Race, un mod de cursa standard in care pana la patru masini vor alerga in jurul unei piste de curse care se termina la punctul de plecare. Modul Drifting,

  • Force Horizon 4

Forza Horizon 4, cu functia sa de lume deschisa, este unul dintre cele mai distractive si mai prietenoase jocuri de curse pentru copii, fara nimic nepotrivit sau ofensator. Daca cineva nu este interesat sa participe la o cursa si vrea doar sa distruga lucruri ca mine, jucatorul nu este obligat sa participe la cursa. Exista multe alte lucruri de facut si multe alte locuri in care sa te plimbi in afara cursei. Sunt multe locuri de vizitat, iar la fiecare trei saptamani sezonul se schimba si poti accesa un loc nou. Jucatorii pot alege dintr-o varietate de niveluri de dificultate ale cursei, in functie de abilitatile lor.

  • Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix

Daca copilului tau ii plac desenele animate, atunci ar trebui sa te gandesti sa cumperi acest joc pentru el. Nickelodeon Kart Racers 2 este un joc de curse de kart bazat pe desene animate, care include toate personajele de desene animate cunoscute de copii, cum ar fi SpongeBob Squarepants, Ninja Turtles, Jojo Siwa, The Babies, The Cool Kids, Ren si Stimpy si multe altele. Acest joc reuneste toate personajele de desene animate preferate ale copiilor tai intr-un singur loc, facand acest joc probabil unul dintre cele mai distractive pentru copii. Permite pana la 4 jucatori locali si 8 online sa ia parte la joc, cu 30 de concurenti din care sa aleaga, 28 de piste pe care sa concureze si 70 de membri ai echipajului cu care sa se distreze.

  • Race With Ryan: Road Trip Deluxe Edition

Road Trip este un joc de curse arcade multiplayer care permite pana la 4 jucatori sa joace simultan cu mai multe moduri din care sa aleaga. Jucatorul poate selecta modul Cariera si poate participa la campionat sau poate concura cu prietenii cu curse cu ecran divizat. Mareste-ti puterea cu multe articole din joc, cum ar fi scuturi pentru burgeri, oua surpriza si multe altele. Iesi la drum cu Ryan sau cu alti jucatori cu tematica americana, cum ar fi Titan, Kansas Gus, New York Lexa si altii, pentru a incepe sa explorezi mai multe piese si sa te distrezi cu mai multi prieteni. Cele mai bune jocuri cu masini distractive pe mobil.

  • Sonic si All-Stars Racing s-au transformat

Este un joc video Kart Racing Single si Multiplayer. In acest joc, 20 de jucatori din diferite francize SEGA concureaza pentru a obtine prima pozitie in cursa. In anumite momente ale cursei are loc transformarea vehiculului intr-o masina, o barca sau un avion. In acest fel, jucatorul le poate experimenta pe toate trei, masina, barca si avion, intr-un singur joc. Exista, de asemenea, diverse arme, cum ar fi bulgari de gheata, motoare de bowling care explodeaza si pesti zburatori pe care jucatorii ii pot folosi pentru a elimina adversarii.

  • Curse Beach Buggy 2

Beach Buggy Racing 2 este un joc de curse cu kart multiplayer care permite jucatorului sa concureze cu alti jucatori din intreaga lume. Exista 19 piste de curse si locuri precum piramide egiptene, epave de nave pirati, laboratoare experimentale si multe altele. Exista multe vehicule din care sa alegeti, pentru a va construi propriul garaj, precum si pentru a personaliza toate vehiculele in functie de dorintele dumneavoastra. Acest joc contine, de asemenea, aproximativ 13 personaje colorate, fiecare cu abilitatea lor unica care iti ofera avantaj fata de ceilalti jucatori. Exista o multime de moduri de jucat cand vine vorba de moduri, ceea ce face acest joc distractiv si incitant.