In luna dragostei, februarie, cand inca trebuie sa va mai adapostiti de ger si zapada, cinematografele si teatrele din Capitala vin cu oferte care mai de care mai interesante.

Varcolaci, declaratii de dragoste, drame emotionante, thrillere care te tin cu sufletul la gura, dar si comedii sportive pline de poante amuzante. Asta este oferta noilor productii care vor avea premiera in februarie, la cinematografele din intreaga tara.

Varcolaci, declaratii de dragoste, drame emotionante, thrillere care te tin cu sufletul la gura, dar si comedii sportive pline de poante amuzante. Asta este oferta noilor productii care vor avea premiera in februarie, la cinematografele din intreaga tara.

Pe 5 februarie, John Travolta si Jonathan Rhys Meyers ne transmit „Din Paris, cu dragoste” (From Paris, with Love), in timp ce triunghiul comico-amoros dintre Merryl Streep, Alec Baldwin si Steve Martin „E tare complicat!” (It’s Complicated).

Urmatorul weekend, pe 12 februarie, Benicio del Toro devine un varcolac vanat chiar de propriul tata, interpretat de Anthony Hopkins, in thirillerul horror „The Wolfman: Omul – Lup” (The Wolfman). Tot pe 12 februarie va avea loc premiera comediei fantastice in regia lui Chris Columbus „Percy Jackson si Olimpienii: Hotul Fulgerului” (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief), care il aduce in prim plan pe fiului zeului Poseidon, conceput cu o muritoare.

Pe 19 februarie, isi fac aparitia pe ecran trei pelicule care satisfac publicul de ambele sexe. In timp ce doamnele si domnisoarele isi pregatesc batistele pentru filmul de dragoste cu accente comice „Valetine’s Day”, domnii il pot urmarii pe Mel Gibson in rolul unui detectiv specializat pe omucieri in filmul de actiune „Scapat de sub control” (Edge of Darkness). De asemenea, iubitorii sportului se pot delecta cu un pic de umor englezesc in „Looking for Eric”

Ultimul weekend din februarie aduce filme precum „Shutter Island: Cineva a disparut” (Shutter Island), un thriller cu accente horror in care ii puteti urmari pe Mark Ruffalo si Leonardo DiCaprio, in regia lui Martin Scorsese, „Micmacs” (Micmacs a tire-larigot) o comedie de actiune si „Spionul din vecini” (The Spy Next Door) cu Jackie Chan.

De asemenea, Arhiva Nationala de Filme va invita la Cinemateca Eforie in luna februarie prezentand titluri precum “Butch Cassidy si Sundance Kid”, “M.A.S.H.”,Cei mai frumosi ani ” (The Way We Were). cu Barbra Streisand si Robert Redford, in regia celebrului Sidney Pollack, “Doctor Jivago”, cu Omar Sharif, dar si capodopera “Casablanca”, cu Humphrey Bogart si Ingrid Bergman in rolurile principale.