Una dintre problemele pentru care mulți pariori aleg în continuare să joace la case sau agenții stradale de pariuri este cea legată de rapiditatea încasării banilor câștigați. O altă problemă este legată de faptul că nu au suficientă încredere în tranzacțiile financiare online sau nu obișnuiesc să apeleze la aceste metode de plată. Cum cele mai importante platforme de pariuri online lucrează în permanență la îmbunătățirea condițiilor de securitate și la a le oferi utilizatorilor termene de retragere cât mai scurte, ne-am gândit să vă prezentăm mai jos care sunt noutățile legate de aceste aspecte.

Cât durează în prezent retragerea câștigurilor la pariuri online?

Există multe diferențe între platforme și serviciile oferite, în ceea ce privește depunerile și retragerile de fonduri online. Multe dintre acestea nu țin strict de operator, ci de alte companii, care oferă servicii financiare specializate, cum ar fi Skrill, Neteller, PaySafeCard, Apple Pay, Visa sau chiar serviciile oferite de banca la care aveți cardul asociat contului.

Pentru a vă oferi un exemplu concret, ne vom opri la cat dureaza retragerea la Betano. În acest caz, dacă dispuneți de un card Visa, cu serviciul Visa Direct, ajungerea banilor în cont poate dura maximul 3 ore. Dacă folosiți pentru alimentare și retragere plăți serviciile Skrill/Neteller, retragerea va fi procesata în aceeași zi. Prelucrarea datelor se va face instant.

În ceea ce privește transferurile bancare, acestea pot să dureze ceva mai mult, chiar și 2-3 zile lucrătoare, în funcție de banca prin care este făcută tranzacția.

La toate aceste operații financiare există sume minime ce pot fi retrase și sume maxime, care și ele țin tot de operatorul financiar care controlează tranzacția.

Așadar, dacă vreți să știți care mai sunt condițiile financiare și termenele de alimentare conturi și încasare câștiguri, de pe platformele de pariuri online, aveți aici o imagine de actualitate.

Cum să alegeți platforma de pariuri cea mai sigură?

Pentru siguranța datelor și tranzacțiilor, cele mai bune sunt platformele cunoscute, care dețin și licență de activitate pentru România. Acestea respectă normele impuse de legislația în vigoare și sunt obligate să ofere siguranță și protecție maximă tuturor datelor celor care aleg să-și deschidă un cont de utilizator.

Detalii importante, clasamente și analize puteți găsiți pe platforma Pariubet. Aceasta oferă date și recenzii, așa cum ar fi de exemplu Casapariurilor pariuri recenzie, care vă pot fi de mare ajutor în alegerea site-ului cel mai potrivit și sigur pentru a paria și a avea cât mai rapid banii în cont.

Consultarea unei astfel de platforme vă informează și vă pune la dispoziție informații relevante și noi despre tot ceea ce ține de serviciile oferite de cele mai bune case de pariuri online, atât cele licențiate, cât și cele care pot fi momentan pe lista neagră a ONJN.

Jocurile de noroc la pariuri sportive, poker sau casino sunt doar pentru cei cu vârsta peste 18 ani. Acest gen de distracție implică riscuri și poate duce la pierderi financiare. Pentru echilibru, alegeți să jucați cu fonduri pe care să le țineți mereu sub control.

Sursa foto: freepik.com