Luna decembrie este, fara indoiala, luna cadourilor, adica perioada in care copilul tau se bucura de primirea jocurilor si jucariilor mult dorite si chiar mai mult de atat. Alege ca anul acesta cadoul tau pentru el sa fie educatia, caci cu siguranta nu-i vei rapi din bucuria jocului, ci doar vei investi in dezvoltarea lui emotionala si profesionala. Inscrie-l la cursuri de engleza online pentru copii.

Bunici, unchi, matusi, prieteni – toti cunoscutii ii vor cumpara copilului tau jocuri si jucarii, care dupa doar 2-3 utilizari ajung sa-si piarda farmecul si sa ”zaca” in cutii, neatinse. Alege sa nu ingrosi si tu randul jucariilor abandonate in cutii si sa ii oferi copilului tau un cadou care sa-i ramana pe viata: abilitatea de a comunica in a doua cea mai vorbita limba de pe planeta, engleza.

Totodata, participarea la cursuri engleza online copii poate fi oportunitatea ideala pentru copilul tau de a socializa si de a-si largi cercul de prieteni.

Centrul de limba engleza Flying Colours organizeaza cursuri de engleza online pentru copii adaptate nivelului de engleza si varstei fiecarui doritor. Orele de curs se desfasoara in grupe de 8-10 elevi, alesi in urma unei evaluari de nivel si in functie de varsta. Copilul tau va avea oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile de comunicare in engleza alaturi de copii de aceeasi varsta si de acelasi nivel cu el. Aceste doua criterii sunt extrem de importante, deoarece copilul va putea lucra relaxat, fara sa se simta rusinat fata de ceilalti participanti la curs.

A-i oferi copilului drept cadou cursuri de engleza poate fi garantia unei educatii mai bune. In cadrul acestora, copilul se va putea pregati pentru promovarea examenelor Cambridge, care pot fi echivalate cu examenele de limba pentru liceu sau cu examenul de limba din cadrul Bacalaureatului.

Participarea copilului la un astfel de program poate fi nu doar o ocazie pentru ca sa-si imbunatateasca abilitatile lingvistice si de comunicare in engleza, ci si o oportunitate de dezvoltare personala. In cadrul cursurilor, profesorii lucreaza cu metode de ultima generatie interactive si atractive. Jocurile de rol, dezbaterile si prezentarile sunt numai cateva dintre activitatile creative la care fac apel profesorii pentru ca elevii sa-si exerseze nu doar cunostintele de limba engleza, ci si abilitatile de comunicare si socializare.

Exercitiile interactive il vor ajuta pe copil sa invete sa comunice spontan si sa raspunda liber in situatii de viata, puse in scena intr-un mediu sigur si controlat. Jocurile il vor ajuta pe copil sa-si creasca stima de sine si sa capete incredere in abilitatea de a vorbi si de a-si expune ideile si parerile.

Exersarea acestor abilitati ii va oferi increderea ca poate participa la discutii si isi poate prezenta opiniile indiferent de limba in care va comunica: engleza sau romana. Din acest motiv, oferirea drept cadou a unui set de cursuri de engleza online pentru copii este mai mult decat scoala, este un set de valori de viata, principii care ii vor modela personalitatea si ii vor influenta atat dezvoltarea vietii personale, cat si profesionale.

Consulta oferta completa de cursuri engleza online copii pusa la dispozitie de Centrul de limba engleza Flying Colours si solicita o evaluare de nivel. Alege intelept un cadou care sa-i influenteze viitorul si o sansa in plus pentru o viata si o cariera mai bune!