Centrul comercial [B]Hala Centrala[/B] se redeschide in [B]luna martie[/B], anunta noua conducere executiva, reprezentata de directorul Bogdan Petrechescu. Complexul a intrat in renovare la inceputul acestui an, dupa o lunga perioada in care afacerile nu au mers stralucit. Printre surprizele din luna martie, se numara si aparitia [B]Carrefour Market[/B], in locul fostei [I]G’Market[/I], intrata in faliment. Tot un [I]Carrefour Market[/I] este pregatit si in Iulius Mall, la parterul complexului.

“Supermarketul [I]Carrefour Market[/I] va respecta in intregime strategia Carrefour, urmind cu sfintenie cele 4 valori ce vor fi apreciate de toti cumparatorii: 

  • cel mai bun raport calitate-pret;
  • cele mai proaspete produse, zilnic;
  • preturi mici, zilnic;
  • servicii de cea mai buna calitate”

se arata intr-un material publicitar publicat de conducerea complexului Hala Centrala in presa locala.

Clientii Halei Centrale vor avea la indemina servicii precum curatatorie, banca, telefonie mobila, optica medicala, casa de schimb valutar, ziare, cafenele, pizzerie, cofetarie, magazine de imbracaminte si incaltaminte, articole sportive, librarie, cosmetice si altele.

“Impreuna cu noua echipa de management si marketing, pregatim o serie de actiuni si proiecte care sa apropie mai mult iesenii de magazinele aflate in Hala Centrala. Sintem convinsi ca prezenta Carrefour Market, completata de mixul de magazine, constituie o garantie a succesului nostru ca centru comercial”, a declarat [B]Bogdan Petrechescu[/B], noul director executiv al Halei Centrale.