Jucatul la aparatele de pacanele poate necesita disciplina. Este foarte usor sa te lasi prins intr-un joc, dorind sa joci doar pentru un bonus in plus. Este usor sa te enervezi daca obtii un rezultat nefavorabil si sa continui sa joci, incercand sa recuperezi pierderile. Si joci un joc in care casa are un avantaj semnificativ.

Pe langa asta, am vazut multi jucatori plangandu-se in ultima vreme ca ar fi vrut sa se opreasca la diferite momente intr-un joc.

Dar poti folosi diverse tehnici de gestionare a banilor pentru a reduce pierderile, a-ti asigura castigurile etc. Iata cateva idei despre cum sa practici o buna gestionare a banilor si sa te ajuti pe parcursul jocului in cazinou. Chiar daca nu folosesti aceste tehnici 100% din timp, chiar si utilizarea lor o parte din timp te poate ajuta. Fiti pregatiti sa descoperiti secretele pentru a va distra si a obtine castiguri consistente intr-un mediu de cazino. Asadar, haideti sa exploram impreuna aceste sfaturi valoroase de la beeze si sa va pregatiti sa va bucurati de aventura de cazino online intr-un mod mai controlat si profitabil.

Limiteaza banii introdusi in aparat

In functie de nivelul pariului tau, alege o suma pe care o vei introduce in aparat. Nu introduce niciodata un bilet, in special unul mare – incearca sa stabilesti o suma de bani, precum 20$, 50$ sau 100$. Alege o suma la care poti avea o sansa rezonabila de castig in joc, dar daca nu se intampla nimic, poti lua o decizie.

Cheia din spatele acestui model este sa te asiguri ca nu iti acorzi prea mult timp si sa nu pierzi o suma mare de bani odata. Prin evitarea biletelor, poti controla suma exacta. Daca castigi, incaseaza-ti castigul si utilizeaza banii in acelasi fel ca si inainte, astfel incat sa nu cheltui tot castigul pe urmatorul aparat.

Poti decide intotdeauna sa introduci o a doua runda daca vrei sa incerci din nou, dar aceasta decizie te poate ajuta sa nu arunci banii buni dupa cei rai.

Stabileste punctul tau de oprire

Exista diverse scenarii pe care le poti urmari. Iata cateva exemple de obiective pe care le poti stabili pentru tine, avand in vedere ca nu trebuie sa folosesti acelasi obiectiv pentru fiecare aparat:

Dublu sau nimic: Incearca sa dublezi suma ta initiala. Aceasta functioneaza cel mai bine atunci cand atat suma depusa, cat si nivelul pariului sunt favorabile acestui scop. 

Bonus sau faliment: Incearca sa obtii un bonus inainte de a ramane fara bani si incaseaza castigul odata ce ai avut succes.

X rotiri fara castig: Cunosc jucatori care au un sistem de a trece la alt aparat daca nu castiga dupa un anumit numar de rotiri. Aceasta se asigura ca nu arunca bani intr-un aparat fara a obtine nimic in schimb.

Incaseaza cand esti in avantaj: Exista diverse variante ale acestui obiectiv, dar unii jucatori isi vor incasa castigurile chiar si daca au un cent in plus; altii vor viza un profit de 5$ si se vor opri la acest punct.

Metoda stop-loss: Sa presupunem ca introduci 20$ intr-un aparat. Initial vei incasa banii cand ramai fara bani. Acum, sa zicem ca ajungi la 25$. Noul punct de incasare devine 5$ – scazut din maximul tau de 20$. Daca continui sa castigi, modifici punctul de incasare. 30$ devine 10$; 40$ devine 20$; si asa mai departe. Astfel, nu vei da totul inapoi. Ai invins?

Aloca castigurile

Sa zicem ca mergi la cazinou cu un buget de 200$. Ajungi rapid in avantaj; sa zicem ca ajungi la 300$. Pui in parte cei 100$ in plus si te resetezi ca si cum ai avea bugetul original de 200$. Astfel te asiguri ca vei pleca acasa cu ceva. Oricum aveai de gand sa cheltuiesti 200$ la inceput, deci de ce sa continui sa joci ca si cum ai avea 300$? Nu este nevoie sa cheltuiesti toti cei 300$ odata ce ii ai. In plus, deoarece ai jucat deja o perioada, poti sa iei parte din cei 200$ acasa, deoarece ai mai putin timp sa-i pierzi.

Stabileste o limita zilnica

Am scris mai detaliat despre acest lucru in trecut, dar impartind bugetul pentru runde mai lungi eviti sa cheltui prea mult din buget intr-o singura zi, ramanand cu mai putini bani pentru restul rundei.

Daca ajungi in avantaj sau nu epuizezi bugetul unei zile, poti folosi tehnica de mai sus pentru a lua acasa putini bani sau poti decide sa pui in parte o suma si sa ai putin mai mult buget, deoarece o runda mai lunga poate avea multe momente bune si rele. Dar scopul nu ar trebui sa fie sa joci mai mult si sa pleci acasa cu mana goala daca observi ca depasesti bugetul.

Ia un castigator automat

Castigatorul automat si dispozitive similare iti permit sa pui banii intr-un loc in care nu poti avea acces la ei pana ajungi acasa. Majoritatea metodelor de mai sus necesita totusi luarea deciziilor care necesita disciplina.

Daca nu simti ca poti avea incredere in propria disciplina de a pleca din cazino cu bani, un castigator automat te va ajuta sa faci asta, permitandu-ti sa pui banii acolo si fiind nevoit sa-i aduci acasa.

Este un dispozitiv destul de accesibil, avand in vedere ca te va ajuta sa iei acasa mult mai multi bani decat vei cheltui pe el, asa ca il recomand celor care au nevoie de putin ajutor suplimentar in gestionarea banilor.