Tinerele din Romania care au incercat sa isi gaseasca un loc de munca s-au izbit, de multe ori, de cerinta angajatorilor sa aiba experienta in domeniu. Ideea este una absurda, deoarece singura experienta pe care o poti avea, la 18-19 ani, este cea a liceului si, cel mult, a unor joburi sezoniere pe durata vacantelor de vara.

Daca esti din zona Moldovei si vrei sa devii model de videochat Iasi, nu vei avea parte de astfel de surprize neplacute. Nimeni nu iti cere sa ai experienta, ci companiile mari din industria de divertisment online pentru adulti se ocupa chiar ele de pregatirea ta!

Cum esti ajutata in primele luni de activitate?

Indata dupa ce semnezi contractul de artist interpret si incepi activitatea, intr-un studio de videochat din Iasi, beneficiezi de ajutorul unui trainer personal, care, timp de 5 zile, te invata tot ceea ce ai nevoie sa stii – atat teoretic, cat si practic – pentru a aparea in fata camerei video.

Afli care sunt caracteristicile fiecaruia dintre site-urile pe care urmeaza sa lucrezi, inveti sa folosesti aparatura video si audio si iti sunt dezvaluite diferite trucuri care iti vor fi de folos mai intai pentru a atrage membri in camera ta de chat si, apoi, pentru a vorbi cu acestia.

Daca simti nevoia, poti extinde perioada de training fara nicio problema, pana in momentul in care esti pregatita sa faci performanta. Odata intrata in familia unui studio de videochat din Iasi, vei avea parte in mod constant de sprijinul intregii echipe!

Trainerul nu este singura persoana care te ajuta, in aceasta perioada de inceput. In primele saptamani, beneficiezi si de sedinte gratuite de make-up si de hair-style, pentru a arata intotdeauna impecabil si a invata sa iti folosesti atuurile pentru a atrage si a fideliza cat mai multi admiratori.

In paralel, poti sa urmezi cursuri individuale gratuite de limba engleza, necesare pentru a purta conversatii cu barbati veniti din toate colturile lumii, dornici sa discute cu o fata frumoasa si sa plateasca pentru acest privilegiu.

Sprijinul financiar de care beneficiezi la inceputul activitatii

Intr-un studio de videochat din Iasi, nu esti pusa in situatia de a astepta timp indelungat pana cand incepi sa obtii venituri consistente. Pentru a se asigura ca fetele au parte de un nivel financiar bun inca de la inceput, studiourile garanteaza, in primele 3 luni de activitate, obtinerea unui castig minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in acest timp pe site-uri.

De asemenea, la inceputul activitatii ca model de videochat in Iasi, beneficiezi de ajutor financiar pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. Daca vei ramane in echipa mai mult de trei luni, nu va mai trebui sa returnezi banii, ci totul va fi considerat un cadou de bun-venit. Daca, in schimb, decizi sa pleci mai devreme, contravaloarea produselor va fi oprita din ultima plata efectuata.

Ca model debutant intr-un studio de videochat din Iasi, calea spre succes iti este deschisa, iar echipa se va asigura de faptul ca vei sti in permanenta ce ai de facut!